Словник для блогерів. Ексклюзив!
Сьогодні, в день Різдва, Блогорідер хоче показати вам, шановні читачі, свою першу несподіванку у новому році. З нами часто буває так, що те чи інше слово ми зустрічаємо вперше. Звісно, одразу ж включається логіка, і людина починає думати, що воно б могло означати. Але для чого думати-гадати, якщо є такі чудові речі, як словники? Свій невеличкий словник [...]
Блоготиждень №38
Новини проектів Я вже хотів було подавати у розшук українську команду Google на чолі з Дмитром Шоломком, офіційним представником компанії в Україні. Адже, погодьтесь, від них не було чути ні слуху, ні духу, протягом останніх півроку, а то й більше. І тут наприкінці року - неймовірно - Google відкрив свій [...]
З Новим роком!
Рік підходить до свого завершення. Традиційно, передноворічний час - це час побажань. Тому хотілось би, щоб у наступному році вам, читачам, траплялися виключно хороші та цікаві матеріали від цікавих авторів, а у вас, в авторів, завжди було натхнення та вільна хвилина, щоб опублікувати неперевершені (і найголовніше - унікальні в [...]
Вірусний маркетинг. Теорія. Частина друга
… Продовження. Початок у першій частині. Що потрібно, щоб ваша вірусна кампанія стала успішною? По-перше, зразу ж обмовлюсь. На 100% прорахувати успіх вірусної кампанії неможливо. Так як, запускаючи, скажімо, новий відеоролик, у вас немає ніяких гарантій, що він стане вірусним. І з цим нічого не поробиш. Тим [...]
Блоготиждень №37
Новини проектів Український картографічний проект Mapia запустив цікаві нововведення, приурочені до новорічних свят. Відтепер у переліку категорій, що представлені у сервісі, окрім традиційних розділів (Розваги, Послуги, Кафе і т.д.), з"явився ще й розділ Новий Рік та Різдво. Увімкнувши його, ви зможете побачити на карті Знижки, Вечірки, та [...]
Сайти, що змінили світ. Facebook
Запускаючи 4 лютого 2004 року сайт для спілкування студентів, його розробник, Марк Цукерберг, напевне і не мріяв про те, що його проект за 5 років стане однією з найбільших у світі соціальних мереж, а сам автор - наймолодшим за всю історію мільярдером. Втім, щоб це все здобути, проекту Facebook [...]
Вірусний маркетинг. Теорія. Частина перша
Вашій увазі, шановні читачі, пропонується переклад чудової статті від сайту biztimes.ru про вірусний маркетинг. В ній ви дізнаєтесь нарешті, що таке вірусний маркетинг, як він застосовується, та що потрібно для створення успішного "вірусу". Продовження - вже незабаром у другій частині. В наш час традиційна реклама вже не так ефективна [...]
Українська блогосфера 2008. Підсумки
Кінець року вже не за горами, тому настав час для висновків. Минулого року Blogoreader вже проводив подібне дослідження, однак тоді воно було опубліковане не наприкінці року, а наприкінці літа. Сподіваюсь, що традиція щорічних підсумків розвитку української блогосфери стане цікавою не тільки мені як автору, а й усім читачам цього сайту. Було [...]
Блоготиждень №36
Новини проектів Ще раз описувати весь перебіг подій, що трапився навколо закриття файлообмінника Infostore.org, я не буду. Можливо, ви вже це читали, а може й ні - в такому разі вам стануть в нагоді посилання з українських блогів, що розповідають про цю подію. Блог Ярослава Федорака: Історія конфлікту Блог Міхи: Кінець шарі Vovanada: Infostore впав Watcher: Міліція [...]
Freeware - переходимо на безкоштовні програми
Одного разу мене відвідала цікава ідея - а що буде, якщо спробувати використовувати у повсякденному житті виключно freeware-програми на своєму ПК чи ноутбуці? Не думаю, що багато з вас користується ліцензійними програмами, за які було заплачено гроші. Взяти навіть ту ж операційну систему Windows - у декого вона була [...]